Een stijlvol restaurant in
een eeuwenoud kader

Contacteer ons

De lekkerste gerechten op de kaart

Wilt u proeven van de vele heerlijke gerechten in Hoogstraten bij Mangerie 't Cruydt? Houdt u van een eerlijke, pure en seizoensgebonden keuken waarbij de chef keer op keer kiest voor de meest kwalitatieve producten? Vindt u het fijn om snel te lunchen of uitgebreid te dineren? Reserveer dan vandaag nog uw tafel en ga uit eten bij dit restaurant waar de klant steeds centraal staat.

Menukaart

Ontdek de menukaart en bekijk alle suggesties van de chef. Zo kan u binnenkort zelf komen proeven van de heerlijke culinaire beleving in een prachtig negentiende-eeuws kader. Hebt u verder nog vragen? Neem dan zeker contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

  • Menu marche

    Gerookte zalm met in tempura gebakken scampi’s en avocado creme

    *****

    Entrecote rose gebakken met jonge groentjes en peper saus

    ******

    Tartelette van HOOGSTRAATSE aardbeien met espuma van chocolade en sorbet ijs

    Voorgerechten

    • Steak tartaar met carpaccio van rund geserveerd met een truffel vinaigrette € 20,00
    • coquilles saint Jaques met grijze garnalen en gerookte paling avocado creme € 21,50
    • Pata negra 36 maanden gerijpt geserveerd met mango en gorgonzola crème € 23,50
    • koningscrab en kreeft met een cappucino van crab en avocado vinaigrette € 28,50
    • Terrine van ganzenlever en gebakken ganzenlever met gekarameliseerde abrikoos € 24,00
    • zomer wandeling bestaande uit 5 gerechtjes op de wijze van het cruydt bereid € 29,50
    • Bisque van schaaldieren geserveerd met garnituur van kreeft € 14,50

    Hoofdgerechten

    • zeebaars op de huid gebakken,op risotto en bearnaise van kreeft € 32,50
    • tarbotfilet op de huid gebakken met jonge groentjes en beurre blanc saus € 35,00
    • snoekbaars filet met jonge groentjes en hollandaise saus 40,00
    • filet pur met black labelseizoens groentjes en een jus van ganzenlever € 34,50
    • lams filet rosé gebakken met ratatouille en groene asperge met citroen looksaus € 29,50
    • Krokant gebakken kalfszwezerik met zacht gegaarde kalfs filet en paddestoelen € 32,50
    • Eendenborst rose gebakken met seizoensgroentjes en een saus van bosbessen € 28,50

    Heef u een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden

    4/5 gangen van onze topgerechten voor u geselecteerd

    alleen te bestellen als u tafelgenoten deelnemen aan het menu

    € 55,00/€ 65,00

    tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.

    bij iedere gang zal er een passende geserveerd worden

  • Voorgechten

    • Gebakken ganzenlever op tarte tatin van abrikoos met een jus van calvados € 25,00
    • Geroosterde coquilles en koning krab met  wilde gamba’s en een kop je bisque. € 25,00
    • Fine claire oesters met sjarlotten en rode wijn azijn 3st/6 st € 12,50/25,00

    Hoofd gerechten

    • Frutte dimare bestaande uit vongele,scheermessen cokkels en mosselen met verse pasta en aoli € 35,00
    • Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus € 42,50
    • Gegrilde king crab poten verse pasta met spinazie en oali € 49,50
    • Europeese kreeft met groentjes uit de zeeuwe wateren met een sabayon van kreeft € 47,50

    Van onze houtskool gril GREEN EGG  recht uit onze dry age rijpings kast

    • Rib Eye Black Label geserveerd met een romige peper saus € 37,50
    • Lamsvlees uit Texel uit onze dry ager, Lamskroon en lamsfilet Geserveerd met een jus van lams honing en tijm € 35,00

     

  • Het kreeften menu loopt van 1 april tot 15 juli

    Salade van Oosterschelde kreeft met een kreeften kroketje en avocado vinaigrette

    ******

    Bisque van kreeft met ravioli van kreeft

    ******

    Oosterschelde kreeft met groentjes uit de Zeeuwse wateren met een bearnaise van kreeft

    *****

     Tartelette van framboos ,espuma van framboos en yoghurt dragon ijs

    Of

    Assortiment buitenlandse kazen , Luikse stroop , bananen notenbrood € 5,00

    € 67,50 P.P

    Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.

    Bij ieder gang zal een passende wijn geserveerd worden

  • Speciale koffie’s

    • Irisch koffie; met whisky & room € 9,75
    • Cafe France; met grand marnier & room € 10,00
    • Café Roma: met amaretto & room € 9,75
    • Spanisch coffee; met tia Maria & room € 9,75
    • Pater noster; met Franse cognac & room € 10,00
    • Café cannelle; met kaneellikeur & room € 9,75
    • Benedictijner koffie; met D O M & room € 9,75

    Speciale tips bij de desserts

    • Ximinez-spinola exeptional harvest 2014 € 8,50
    • Pedro ximenez grand reservan1985 € 12,50
    • Banjuls grand bertrand vintage 2012 € 7,25
    • Ariyanas dulce 2012 moscatel. malaga € 8,00
    • Port colheita 2000 € 9,25
    • Chambers rutherglen muscat australia € 8,00
    • Sauternes chateau petit verdines. 2015 € 9,50

    Desserts

    • Verwenkoffie met diverse zoete versnaperingen € 17,50
    • Tarte tatin van appel met sabayon van witte chocolade en sorbetijs van vijgen € 9,75
    • Tartette van framboos ,espuma van framboos en basilicum ijs € 10,00
    • Hoogstraatse aardbeien met sabayon en sorbet ijs € 10,00
    • Citroentaart met espuma van franboos en sorbet ijs € 9,75
    • assortiment van geaffineerde buitenlandse kazen met vijgenbrood € 15,50
    • moulleux van chocolade met witte chocolade en ijs van banaan ensaffraan € 12,50
  • Salade van koningcrab met een kopje bisque en een garnalen kroketje

    of

    ganda ham  24 maanden gerijpt met meloen en truffeldressing

    *****

    Parelhoen traag gegaard met risotto en een citroen look saus

    Of

    Snoekbaars filet op de huid gebakken met parel couscous en paprika coulis

    *****

    *** scampi’s in tempura gebakken op aubergine puree en beurre blanc saus

    ***

    of

    ***tourchon van ganzen lever met coulis van balcomico

    ***

    *****

    Entrecote rose gebraden met seizoens groentjes hierbij een peper saus

    of

    wilde zalm filet op de huid gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus

    *****

    Citroentaart met espuma van chocolade en advocaat met sorbetijs van rood fruit

    Of

    Assortiment geaffineerde kazen met vijgen compote en notenbrood €5,00

    tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement

    bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken