Een stijlvol restaurant in
een eeuwenoud kader

Contacteer ons

Herfts/wild menu

Datum: 25/10/2022

Gastronomisch menu

Taartje van konings crab met een kopje bisque en een garnalen kroketje
of
gerookte eendenborst met een kroketje van geconfijtte eend met een uien compote
*****
Fazant traag gegaard met risotto en een romige truffel jus
of
Snoekbaars filet op de huid gebakken met parel couscous en paprika coulis
*****
*** scampi’s in tempura gebakken op aubergine puree en beurre blanc saus***
of
***tourchon van ganzen lever met coulis van balcomico ***
*****
Hertenkalf rose gebraden seizoens groentjes hierbij een saus van bospaddestoelen
of
zalm filet met jonge groentjes en hollandaise saus
*****
Tiramisu van amandelen en speculaas met espuma van chocolade en advocaat met sorbetijs van appel en vijgen
Of
Assortiment geaffineerde kazen met vijgen compote en notenbrood € 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement
bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken