Een stijlvol restaurant in
een eeuwenoud kader

Contacteer ons

Kerst draaiboek

Datum: 25/10/2022

Door de schitterende nazomer en de prachtige herfst lijkt het nog zo ver weg,
Maar de feestdagen staan spoedig voor de deur.
In ons restaurant kunt u tijdens de Kerstdagen genieten van een heerlijk Kerstdiner op 24  25 en 26 December en van een Kerstlunch op  25  en 26 december.

Feestdagen bij Mangerie `T Cruydt

Graag willen wij u op de hoogte brengen wat restaurant T Cruydt in petto heeft voor de komende feestdagen.

 1e en 2e kerstdag Lunch

Op eerste kerstdag verzorgen wij in ons sfeervol restaurant een 4 gangen lunch om 13.00 uur
W ij ontvangen U met een aperitief waarna de lunch zal aanvangen.
Tijdens de lunch is het ook mogelijk om gebruik te maken vaneen wijn arrangement.
Bij iedere gang zal dan een passende wijn geserveerd worden.

Na een middag te hebben kunnen genieten van de culinaire kunsten van ons team zal om 16.30 een einde komen aan deze middag,
De kosten voor dit menu zijn € 57,50 per persoon.

Kerst menu

Salade van kreeft en konings crab met een kopje bisque en langoustine met een lepeltje caviaar
*****
Wilde zeebaars filet op de huid gebakken met spinazie ,hallandaise saus
*****
Rosé gebraden reehaas met gekarameliseerde appel en schorseneren geserveerd
met een saus van amandelpaddenstoelen
*****
Taartje van amarenakersen en chocolade met espuma van champagne geserveerd met sorbet ijs van framboos
€ 60,00

24 , 25 en 26  kerstdag diner

Wij ontvangen U om 19.00 uur in ons sfeervol restaurant met een sprankelend glaasje.
Het 6 gangen diner zal aanvangen om 19.30 en kunt u gaan genieten van de feestelijke gerechten die onze chef voor u heeft bedacht.
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal dan een passende wijn geserveerd worden.

Kerstmenu

Salade van kreeft en crabmet een kopje bisque en langoustine met een lepeltje caviaar
****
Patrijs  op karkas gebraden met truffel en een geconfijt pootje  op risotto met chanterellen fine champagne
****
Wilde zeebaars filet  op de huid gebakken met spinazie ,  en schaaldieren saus
****
Rosé gebraden reehaas met gekarameliseerde appel en schorseneren geserveerd
met een saus van amandelpaddenstoelen
****
Gepocheerde peer met een creme van roquefort hierbij een ganzenlever krul
en ahorn siroop
*****
Taartje van amarenakersen en chocolade met espuma van champagne geserveerd met sorbet ijs van bosvruchten
€ 77,50

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken