Een stijlvol restaurant in
een eeuwenoud kader

Contacteer ons

Voorjaar menu

Datum: 13/01/2023

Gastronomisch menu
Tartaar van gerookte zalm met warm gerookte zalm en komkommer /basilicum vinaigrette
Of
ghanda ham met meloen en truffel vinaigrette
*****
Parelhoen traag gegaard met risotto en een citroen looksaus
Of
Skrei filet op de huid gebakken met parel couscous en paprika coulis
*****
*** scampi’s in tempura gebakken op aubergine puree en kreeften saus***
Of
***tourchon van ganzen lever met coulis van balcomico ***
*****
Kalf lende, medaillon rose gebraden met seizoens groentjes en champignonsaus
Runder entrecote met jonge groentjes met pepersaus € 4,00
Of
Snoekbaars filet op de huid gebakken met jonge groentjes en beurre Blanc saus
*****
Tartelette van peer met espuma van chocolade hierbij sorbetijs van rood fruit
Of
Assortiment geaffineerde kazen met vijgen compote en notenbrood € 5,00

tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement,bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken