Mangerie 't Cruydt


Een stijlvol restaurant in een eeuwenoud kader

 Reserveer online

Feestdagen bij Mangerie `T Cruydt

Graag willen wij u op de hoogte brengen wat restaurant T Cruydt in petto heeft voor de komende feestdagen.

1e en 2e kerstdag Lunch

  • Op eerste kerstdag verzorgen wij in ons sfeervol restaurant een 4 gangen lunch om 13.00 uur
  • W ij ontvangen U met een aperitief waarna de lunch zal aanvangen.
  • Tijdens de lunch is het ook mogelijk om gebruik te maken vaneen wijn arrangement.
  • Bij iedere gang zal dan een passende wijn geserveerd worden. 
  • Na een middag te hebben kunnen genieten van de culinaire kunsten van ons team zal om 16.30 een einde komen aan deze middag,
  • De kosten voor dit menu zijn € 67,50 per persoon. 

 Kerst menu

Langoustine zacht gegaard, kreeft en st Jakobs vrucht met lepeltje kaviaar

Met een crème van artisjok

*****

Wilde zeebaars filet op de huid gebakken met spinazie, bearnaise van kreeft

*****

Rosé gebraden reehaas met gekarameliseerde appel en schorseneren geserveerd

met een saus van amandelpaddenstoelen

*****

Champagne taartje met witte chocolade schotsen, espuma van pistachenoten met ijs van banaan en saffraan

€ 69,50

24 , 25 en 26  kerstdag diner 

  • Wij ontvangen U om 19.00 uur in ons sfeervol restaurant met een sprankelend glaasje.
  • Het 6 gangen diner zal aanvangen om 19.30 en kunt u gaan genieten van de feestelijke gerechten die onze chef voor u heeft bedacht.
  • Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
  • Bij iedere gang zal dan een passende wijn geserveerd worden.

Kerstmenu

Langoustine traag gegaard met kreeft en st jocobsvrucht met een lepeltje kaviaar

Met een crème van artisjok 

****

Patrijs op karkas gebraden met truffel en een gekonfijt pootje op risotto met chanterellen fine champagne

****

Wilde zeebaars filet op de huid gebakken met spinazie, bearnaise van kreeft

****

Rosé gebraden reehaas met gekarameliseerde appel en schorseneren geserveerd

met een saus van amandelpaddenstoelen

****

Gepocheerde doyenne peer met een crème van vacharin mont d, or hierbij een ganzenlever krul

En ahornsiroop

*****

Champagne taartje met witte chocolade schotsen, espuma van pistachenoten met ijs van banaan en saffraan 

€ 84,50