SUGGESTIES
Het kreeften menu loopt van 1 april tot 15 juli
Salade van Oosterschelde kreeft met een kreeften kroketje en avocado vinaigrette
€ 67,50 P.P
Bisque van kreeft met ravioli van kreeft
Oosterschelde kreeft met groentjes uit de Zeeuwse wateren met een bearnaise van kreeft
Tartelette van framboos ,espuma van framboos en yoghurt dragon ijs
Of
Assortiment buitenlandse kazen , Luikse stroop , bananen notenbrood
€ 5,00
Bij ieder gang zal een passende wijn geserveerd worden
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Klassiekers van Mangerie 't Cruydt
Patrijs op karkas gebraden met girolles en gecarameliseerde witlof en fine champagne
€ 27,50/€37,50
Gebakken ganzenlever op tarte tatin van abrikoos met een jus van calvados
€ 27,50
Geroosterde coquilles en koning krab met wilde gamba’s en een kop je bisque.
€ 25,00
Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 42,50
King crab gegrild met verse pasta, seizoens groentjes en een sabayon van kreeft
€ 52,50
Ree filet dry age met wild garnituur en een romige truffel jus
€ 42,50
Rib Eye Black Label geserveerd met een romige peper saus
€ 39,50
Lamsvlees uit Texel uit onze dry ager, Lamskroon en lamsfilet Geserveerd met een jus van lams honing en tijm
€ 35,00
Sylvestermenu
Pata negra ham 36 mnd gerijpt met tartaar van tonijn en vinaigrette van pedro ximinez
€ 135,00 P.P.
Wilde zeebaars met wilde spinazie. Vongole en hollandaise saus
krokant gebakken kalfs zwezerik met girolles en truffeljus
verfrissende sorbet van passie
noord americaans filet pur geserveerd met seizoensgroentjes en truffel jus
Merenque van hazelnoot en espuma van hazelnoot, sorbetijs van chocolade
koffie met friandises
Het feestelijk sylvester diner is all-in inclusief champagne om middernacht
Van zelfsprekend gaan we van oud naar nieuw
Herfstmenu
Taartje van konings crab met een kopje bisque en een garnalen kroketje
of
gerookte eendenborst met een kroketje van geconfijtte eend met een uien compote
Fazant traag gegaard met risotto en een romige truffel jus
of
Snoekbaars filet op de huid gebakken met parel couscous en paprika coulis
scampi’s in tempura gebakken op aubergine puree en beurre blanc saus
of
tourchon van ganzen lever met coulis van balcomico
Hertenkalf rose gebraden seizoens groentjes hierbij een saus van bospaddestoelen
of
zalm filet met jonge groentjes en hollandaise saus
Tiramisu van amandelen en speculaas met espuma van chocolade en advocaat met sorbetijs van appel en vijgen
of
Assortiment geaffineerde kazen met vijgen compote en notenbrood
€ 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden
Gastronomisch wild menu
Gerookte wilde eend met een kroketje van gekonfijte eend , ganzenlever krul compote van rode uien
€ 59,50
patrijs op karkas gebraden met gecarameliseerde witlof,girolles en truffeljus
Hertkalf filet DRY AGE uit onze rijpings kast met seizoensgroentjes en bospaddestoel jus
Taartje van appel met speculoos en amandel met espuma van chocolade en advocaat en sorbetijs
Of
Assortiment buitenlandse kazen met compote van vijgen en bananen notenbrood
€ 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.