Mangerie 't Cruydt


Een stijlvol restaurant in een eeuwenoud kader

 Reserveer online

SUGGESTIES

Gastronomisch asperge menu € 69,50/79,50

Gerookte zalm, en gerookte paling hierbij geroosterde coquille en Asperge met framboos vinaigrette
*****
Tarbot filet op de huid gebakken met asperge en zeekraal met een bearnaise van kreeft
*****
Lamskroon rose gebraden met gebakken asperge met een mosterd dragon jus
*****
Rib-eye van kalf uit onze rijpings kast met asperges en jonge groentjes hierbij een truffeljus
*****
Tartelette van HOOGSTRAATSE aardbeien met espuma van chocolade en advocaat en sorbetijs
Of
Assortiment buitenlandse kazen met compote van vijgen en bananen notenbrood €
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.

Kreeften menu € 79,50 P.P

Salade van Oosterschelde kreeft met een kreeften kroketje en avocado vinaigrette
*****
Bisque van kreeft met ravioli van kreeft
******
Oosterschelde kreeft met groentjes uit de Zeeuwse wateren met een bearnaise van kreeft
******
Champagne taartje ,espuma van framboos en passie yoghurt ijs
Of
Assortiment buitenlandse kazen , Luikse stroop , bananen notenbrood € 5,,00
Wij van mangerie t cruydt severen het kreeften menu van 1 mei Tot 25 juli 2024
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij ieder gang zal een passende wijn geserveerd worden

Klassiekers van Mangerie 't Cruydt

Voorgerechten
Gebakken ganzenlever op Tarte tatin van abrikoos met een jus van calvados
€ 27,50
Geroosterde coquilles en wilde gamba’s met asperge, kopje bisque.
€ 27,50
Gerookte tamme eend met rilette en een kroketje van geconfijtte eend
€ 24,50
Hoofdgerechten
Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 42,50
Europese kreeft met jonge groentjes en sabayon van kreeft
€ 47,50
King krab gegrild met verse pasta, seizoens groentjes en een sabayon
€ 55,00
Suggesties

Van onze houtskool gril GREEN EGG recht uit onze dry age rijpings kast
Anjou duif op kaskas gebraden , girolles, en geconfijtte witlof en fine champagne
€ 32,50
Rib Eye Black Label geserveerd met jonge groentjes en romige peper saus
€ 45,00
Lams rack TEXEL rose gebraden met seizoen groenten met een rosemarijn jus
€ 39,50

Gastronomisch menu
4 gangen € 75,00 & 5 gangen aan € 85,50

Tartaar van gerookte zalm met warm gerookte zalm en avocado vinaigrette
Of
Gerookte tamme eendenborst met een kroketje van geconfijtte eend en truffel vinaigrette
*****
Parelhoen traag gegaard met risotto en een citroen looksaus
Of
Snoekbaars filet op de huid gebakken met parel couscous en paprika coulis
*****
scampi’s in tempura gebakken op aubergine puree en kreeften saus
Of
tourchon van ganzen lever met coulis van balcomico
*****
Kalf lende, medaillon rose gebraden met seizoens groentjes en champignonsaus
Of
Roodbaars filet op de huid gebakken met jonge groentjes en beurre Blanc saus
*****
Tartelette van hazelnoot met espuma van chocolade hierbij ijs van vijen en appel
Of
Assortiment geaffineerde kazen met vijgen compote en notenbrood
€ 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.