SUGGESTIES
Het kreeften menu loopt van 1 april tot 15 juli
Salade van Oosterschelde kreeft met een kreeften kroketje en avocado vinaigrette
€ 67,50 P.P
Bisque van kreeft met ravioli van kreeft
Oosterschelde kreeft met groentjes uit de Zeeuwse wateren met een bearnaise van kreeft
Tartelette van framboos ,espuma van framboos en yoghurt dragon ijs
Of
Assortiment buitenlandse kazen , Luikse stroop , bananen notenbrood
€ 5,00
Bij ieder gang zal een passende wijn geserveerd worden
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Klassiekers van Mangerie 't Cruydt
Gebakken ganzenlever op Tarte tatin van abrikoos met een jus van calvados
€ 27,50
Geroosterde coquilles en gegrilde langoustines met een kopje bisque.
€ 27,50
Vongole met verse pasta en seizoen groentjes met aoli
€ 22,50/ 32,50
Oesters fine Claire half dozijn met rode wijnazijn en sjalotten
€ 25,00
Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 42,50
Europese kreeft met jonge groentjes en sabayon van kreeft
€ 49,50
King krab gegrild met verse pasta, seizoens groentjes en een sabayon van kreeft
€ 55,00
Anjou duif op karkas gebraden met en een romige truffel jus
€ 32,50
Rib Eye Black Label geserveerd met een romige peper saus
€ 45,00
Lamsvlees uit Texel uit onze dry ager,
Lamskroon Geserveerd met een jus van lams honing en tijm
€ 37,50
Sylvestermenu
Pata negra ham 36 mnd gerijpt met tartaar van tonijn en vinaigrette van pedro ximinez
€ 135,00 P.P.
Wilde zeebaars met wilde spinazie. Vongole en hollandaise saus
krokant gebakken kalfs zwezerik met girolles en truffeljus
verfrissende sorbet van passie
noord americaans filet pur geserveerd met seizoensgroentjes en truffel jus
Merenque van hazelnoot en espuma van hazelnoot, sorbetijs van chocolade
koffie met friandises
Het feestelijk sylvester diner is all-in inclusief champagne om middernacht
Van zelfsprekend gaan we van oud naar nieuw
Gastronomisch menu
Gemarineerde zalm met warm gerookte zalm en komkommer /basilicum vinaigrette
€ 70,00/ € 80,00
ghanda ham met meloen en truffel vinaigrette
Speenvarken filet traag gegaard met risotto en draganjus
Roodbaars filet op de huid gebakken met parel couscous en paprika coulis
scampi’s in tempura gebakken op aubergine puree en kreeften saus
tourchon van ganzen lever met coulis van balcomico
Kalf lende, medaillon rose gebraden met seizoens groentjes en champignonsaus
Runder entrecote met jonge groentjes met pepersaus € 4,00
Snoekbaars filet op de huid gebakken met jonge groentjes en beurre Blanc saus
Tartelette van citoren met espuma van chocolade hierbij sorbetijs van rood fruit
Assortiment geaffineerde kazen met vijgen compote en notenbrood
€ 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.