Mangerie 't Cruydt


Een stijlvol restaurant in een eeuwenoud kader

 Reserveer online

SUGGESTIES

Gastronomisch Paasmenu

Gerookte zalm met asperge en geroosterde coquilles st jaques en avocado vinaigrette
€ 60,00 /€70,00 P.P.
*****
Skrei filet op de huid gebakken met langoustine en beurre blanc
*****
Kalfs rib Eye rose gebraden asperges en een rozemarijn jus
*****
Gebakken ganzenlever met truffelrisotto en truffeljus
*****
Tartelette van Hoogstraatse aardbeien espuma van chocolade, en sorbetijs
of
Assortiment buitenlandse kazen met vijgen compote en bananen notenbrood € 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden

Gastronomisch asperge menu

Pata negra ham 36 mnd. gerijpt geroosterde coquille en Asperge met framboos vinaigrette
€ 62,50/72,50
*****
Tarbot filet op de huid gebakken met asperge en zeekraal met een bearnaise van kreeft
*****
Speenvarken rug filet met gebakken asperge met een mosterd dragon jus
*****
Rib-eye van kalf uit onze rijpings kast met asperges en jonge groentjes hierbij een truffeljus
*****
Tartelette van HOOGSTRAATSE aardbeien met espuma van chocolade en advocaat en sorbetijs
of
Assortiment buitenlandse kazen met compote van vijgen en bananen notenbrood
€ 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement. Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.

Het kreeften menu loopt van 1 april tot 15 juli

Salade van Oosterschelde kreeft met een kreeften kroketje en avocado vinaigrette
€ 67,50 P.P
******
Bisque van kreeft met ravioli van kreeft
******
Oosterschelde kreeft met groentjes uit de Zeeuwse wateren met een bearnaise van kreeft
******
Tartelette van framboos ,espuma van framboos en yoghurt dragon ijs
Of
Assortiment buitenlandse kazen , Luikse stroop , bananen notenbrood
€ 5,00
Bij ieder gang zal een passende wijn geserveerd worden
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.

Klassiekers van Mangerie 't Cruydt

Voorgerechten
Gebakken ganzenlever op Tarte tatin van abrikoos met een jus van calvados
€ 27,50
Geroosterde coquilles en gegrilde langoustines met een kopje bisque.
€ 27,50
Hoofdgerechten
Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 42,50
King krab gegrild met verse pasta, seizoens groentjes en een sabayon van kreeft
€ 52,50
Europese kreeft met jonge groentjes en sabayon van kreeft
€ 47,50
Suggesties
Anjou duif op karkas gebraden met en een romige truffel jus
€ 32,50
Rib Eye Black Label geserveerd met een romige peper saus
€ 42,50
Lamsvlees uit Texel uit onze dry ager, Lamskroon Geserveerd met een jus van lams honing en tijm
€ 37,50

Sylvestermenu

Pata negra ham 36 mnd gerijpt met tartaar van tonijn en vinaigrette van pedro ximinez
€ 135,00 P.P.
******
Wilde zeebaars met wilde spinazie. Vongole en hollandaise saus
******
krokant gebakken kalfs zwezerik met girolles en truffeljus
******
verfrissende sorbet van passie
******
noord americaans filet pur geserveerd met seizoensgroentjes en truffel jus
******
Merenque van hazelnoot en espuma van hazelnoot, sorbetijs van chocolade
******
koffie met friandises
Het feestelijk sylvester diner is all-in inclusief champagne om middernacht
Van zelfsprekend gaan we van oud naar nieuw

Gastronomisch menu

Gemarineerde zalm met warm gerookte zalm en komkommer /basilicum vinaigrette
€ 70,00/ € 80,00
Of
ghanda ham met meloen en truffel vinaigrette
*****
Speenvarken filet traag gegaard met risotto en draganjus
Of
Roodbaars filet op de huid gebakken met parel couscous en paprika coulis
*****
scampi’s in tempura gebakken op aubergine puree en kreeften saus
Of
tourchon van ganzen lever met coulis van balcomico
*****
Kalf lende, medaillon rose gebraden met seizoens groentjes en champignonsaus Runder entrecote met jonge groentjes met pepersaus € 4,00
Of
Snoekbaars filet op de huid gebakken met jonge groentjes en beurre Blanc saus
*****
Tartelette van citoren met espuma van chocolade hierbij sorbetijs van rood fruit
Of
Assortiment geaffineerde kazen met vijgen compote en notenbrood
€ 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.