SUGGESTIES
Gastronomisch asperge menu € 69,50/79,50
Gerookte zalm, en gerookte paling hierbij geroosterde coquille en
Asperge met framboos vinaigrette
*****
Tarbot filet op de huid gebakken met asperge en zeekraal met een bearnaise van
kreeft
*****
Lamskroon rose gebraden met gebakken asperge met een mosterd dragon
jus
*****
Rib-eye van kalf uit onze rijpings kast met asperges en jonge groentjes hierbij een
truffeljus
*****
Tartelette van HOOGSTRAATSE aardbeien met espuma van chocolade en
advocaat en sorbetijs
Of
Assortiment buitenlandse kazen met compote van vijgen en bananen notenbrood €
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.
Kreeften menu € 79,50 P.P
Salade van Oosterschelde kreeft met een kreeften kroketje en avocado
vinaigrette
*****
Bisque van kreeft met ravioli van kreeft
******
Oosterschelde kreeft met groentjes uit de Zeeuwse wateren met een
bearnaise van kreeft
******
Champagne taartje ,espuma van framboos en passie yoghurt ijs
Of
Assortiment buitenlandse kazen , Luikse stroop , bananen notenbrood € 5,,00
Wij van mangerie t cruydt severen het kreeften menu van 1 mei
Tot 25 juli 2024
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn
arrangement.
Bij ieder gang zal een passende wijn geserveerd worden
Klassiekers van Mangerie 't Cruydt
Gebakken ganzenlever op Tarte tatin van abrikoos met een jus van
calvados
€ 27,50
Geroosterde coquilles en wilde gamba’s met asperge, kopje bisque.
€ 27,50
Gerookte tamme eend met rilette en een kroketje van geconfijtte
eend
€ 24,50
Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 42,50
Europese kreeft met jonge groentjes en sabayon van kreeft
€ 47,50
King krab gegrild met verse pasta, seizoens groentjes en een sabayon
€ 55,00
Van onze houtskool gril GREEN EGG recht uit onze dry age rijpings kast
Anjou duif op kaskas gebraden , girolles, en geconfijtte witlof en
fine champagne
€ 32,50
Rib Eye Black Label geserveerd met jonge groentjes en romige peper
saus
€ 45,00
Lams rack TEXEL rose gebraden met seizoen groenten met een
rosemarijn jus
€ 39,50
Gastronomisch menu
4 gangen € 75,00 & 5 gangen aan € 85,50
Tartaar van gerookte zalm met warm gerookte zalm en avocado vinaigrette
Gerookte tamme eendenborst met een kroketje van geconfijtte eend en truffel
vinaigrette
Parelhoen traag gegaard met risotto en een citroen looksaus
Snoekbaars filet op de huid gebakken met parel couscous en paprika coulis
scampi’s in tempura gebakken op aubergine puree en kreeften saus
tourchon van ganzen lever met coulis van balcomico
Kalf lende, medaillon rose gebraden met seizoens groentjes en champignonsaus
Roodbaars filet op de huid gebakken met jonge groentjes en beurre Blanc saus
Tartelette van hazelnoot met espuma van chocolade hierbij ijs van vijen en appel
Assortiment geaffineerde kazen met vijgen compote en notenbrood
€ 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.