Mangerie 't Cruydt


Een stijlvol restaurant in een eeuwenoud kader

 Reserveer online

Klassiekers van Mangerie 't Cruydt

Voorgerechten
Gebakken ganzenlever op Tarte tatin van abrikoos met een jus van calvados
€ 27,50
Geroosterde coquilles en wilde gamba’s met asperge, kopje bisque.
€ 27,50
Gerookte tamme eend met rilette en een kroketje van geconfijtte eend
€ 24,50
Hoofdgerechten
Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 42,50
Europese kreeft met jonge groentjes en sabayon van kreeft
€ 47,50
King krab gegrild met verse pasta, seizoens groentjes en een sabayon
€ 55,00
Suggesties

Van onze houtskool gril GREEN EGG recht uit onze dry age rijpings kast
Anjou duif op kaskas gebraden , girolles, en geconfijtte witlof en fine champagne
€ 32,50
Rib Eye Black Label geserveerd met jonge groentjes en romige peper saus
€ 45,00
Lams rack TEXEL rose gebraden met seizoen groenten met een rosemarijn jus
€ 39,50