Mangerie 't Cruydt


Een stijlvol restaurant in een eeuwenoud kader

 Reserveer online

MENUKAART

De lekkerste gerechten op de kaart

Wilt u proeven van de vele heerlijke gerechten die u kunt vinden in Hoogstraten bij Mangerie 't Cruydt? Houdt u van een eerlijke, pure en seizoensgebonden keuken waarbij de chef keer op keer kiest voor de meest kwalitatieve producten?

Vindt u het fijn om snel te lunchen of net uitgebreid te dineren? Reserveer dan vandaag nog uw tafel en laat u verwennen in een toprestaurant waar de klant steeds centraal staat. Het aanbod van gerechten wordt steeds vers bereid met seizoensgebonden producten, zoals asperges tijdens het voorjaar en allerlei schaaldieren en zeevruchten tijdens de zomermaanden. 

Menukaart

Ontdek online alvast de menukaart en bekijk alle suggesties van de chef. Zo kan u binnenkort zelf komen proeven van de heerlijke culinaire beleving in een prachtig negentiende-eeuws kader. Hebt u verder nog vragen? Neem dan zeker contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina

Voorgerechten

Herfstwandeling bestaande uit 5 kleine gerechtjes op de wijze van T CRUYDT geserveerd
€ 29,50
Salade van coquille sant Jacques ,geroosterde , tartaar en carpaccio en sesam vinaigrette
€ 21,50
Pata negra 36 maanden gerijpt geserveerd met witte port en meloen
€ 23,50
Zacht gegaarde hertenkalf , met tarte tatin van abrikoos en een kopje wildbouillon
€ 20,00
Salade van konings cab en kreeft met een zalf van pastinaak en een cappuccino van kreeft
€ 28,50
Terrine van ganzenlever , ,gebakken ganzenlever met gekarameliseerde abrikoos
€ 24,00
Carpaccio van rund met steak tartaar geserveerd met klassiek garnituur
€ 20,00
Bisque van schaaldieren aan tafel geserveerd
€ 15,00
Wildbouillon met bospaddenstoelen gemarfumeerd met madeira
€ 10,00

Hoofdgerechten

tarbotfilet op de huid gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 35,00
hazenrug met een wild kroketje met wildgarnituur en rode biet
€ 37,50
fazant op karkas gebraden met elzasser zuurkool en jonge groentjes en fine champagne
€ 29,50
Krokant gebakken kalfszwezerik met kalfs filet en een truffel jus
€ 32,50
hertenkalf rose gebakken met seizoens groentjes hierbij een jus van paddenstoelen
€ 35,00
filet pur black label met seizoen groentjes en een stoverij van ossenstaart
€ 34,50
Wilde zeebaars met soufflé van zeebaars en peterselie aardappel en beurre blank
€ 32,50
snoekbaars filet op de huid gebakken met jonge groentjes en schaaldieren saus
€ 28,50
4/5 gangen van onze topgerechten voor u geselecteerd alleen te bestellen als u tafelgenoten deelnemen aan het menu
€ 57,50/67,50
Heeft u een allergie graag even vermelden dan kunnen wij er rekening mee houden
tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement. Bij iedere gang zal er een passende wijn geserveerd worden

Speciale koffie's

Irisch koffie; met whisky & room
€ 9,75
Cafe France; met grand marnier & room
€ 10,00
Café Roma: met amaretto & room
€ 9,75
Spanisch coffee; met tia Maria & room
€ 9,75
Pater noster; met Franse cognac & room
€ 10,00
Café cannelle; met kaneellikeur & room
€ 9,75
Benedictijner koffie; met D O M & room
€ 9,75

Desserten

Verwenkoffie met diverse zoete versnaperingen
€ 17,50
Tarte tatin van appel met sabayon van witte chocolade en sorbetijs van vijgen
€ 9,75
Tartette van framboos ,espuma van framboos en basilicum ijs
€ 10,00
Hoogstraatse aardbeien met sabayon en sorbet ijs
€ 10,00
Citroentaart met espuma van franboos en sorbet ijs
€ 9,75
assortiment van geaffineerde buitenlandse kazen met vijgenbrood
€ 15,50
moulleux van chocolade met witte chocolade en ijs van banaan ensaffraan
€ 12,50

Speciale tips bij de desserts

Ximinez-spinola exeptional harvest 2014
€ 8,50
Pedro ximenez grand reservan1985
€ 12,50
Banjuls grand bertrand vintage 2012
€ 7,25
Ariyanas dulce 2012 moscatel. malaga
€ 8,00
Port colheita 2000
€ 9,25
Chambers rutherglen muscat australia
€ 8,00
Sauternes chateau petit verdines. 2015
€ 9,50