Mangerie 't Cruydt


Een stijlvol restaurant in een eeuwenoud kader

 Reserveer online

MENUKAART

De lekkerste gerechten op de kaart

Wilt u proeven van de vele heerlijke gerechten die u kunt vinden in Hoogstraten bij Mangerie 't Cruydt? Houdt u van een eerlijke, pure en seizoensgebonden keuken waarbij de chef keer op keer kiest voor de meest kwalitatieve producten?

Vindt u het fijn om snel te lunchen of net uitgebreid te dineren? Reserveer dan vandaag nog uw tafel en laat u verwennen in een toprestaurant waar de klant steeds centraal staat. Het aanbod van gerechten wordt steeds vers bereid met seizoensgebonden producten, zoals asperges tijdens het voorjaar en allerlei schaaldieren en zeevruchten tijdens de zomermaanden.

GASTRONOMISCH Wild MENU Oktober

Gerookte wilde eend met rilette van eend ,kroketje van gekonfijte eend , ganzenlever krul compote van rode uien Hierbij een creme van wasabi
€ 72,50
patrijs op karkas gebraden met gecarameliseerde witlof,girolles en fine champagne
Hertkalf filet DRY AGE uit onze rijpings kast met seizoensgroentjes en bospaddestoel jus
Moulleux van chocolde met espuma van chocolade en advocaat met ijs van amarena kersen truffeljus
of
Assortiment buitenlandse kazen met compote van vijgen en bananen notenbrood € 5,00
Tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement.
Bij iedere gang zal een passende wijn geserveerd worden.

Voorgerechten

Gebakken ganzenlever op Tarte tatin van abrikoos,jus van calvados
€ 28,50
Geroosterde coquilles en wilde gamba’s met asperge, kopje bisque.
€ 28,50
Gerookte wilde eend met rillette van eend, ganzenlever ,kroketje
€ 25,00
Patrijs op karkas gebraden met girolles en fine champagne
€ 23,50

Hoofdgerechten

Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 45,00
Europese kreeft met jonge groentjes en sabayon van kreeft
€ 49,50
King krab gegrild , verse pasta, seizoens groentjes ,sabayon van kreeft
€ 55,00
Heeft u een allergie graag even vermelden dan kunnen wij er rekening mee houden
tijdens het diner is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wijn arrangement. Bij iedere gang zal er een passende wijn geserveerd worden

Suggesties

Van onze houtskool gril GREEN EGG recht uit onze dry age rijpings kast
patrijs op karkas gebraden , girolles,, geconfijtte witlof , fine champagne
€ 32,50
Rib Eye Black Label met sizoensgroentjes en een romige peper saus
€ 47,50
Ree filet met wildgarnituur met een jus van pedro xeminez.
€ 45,00

Speciale koffie's

Irisch koffie; met whisky & room
€ 10,00
Cafe France; met grand marnier & room
€ 11,00
Café Roma: met amaretto & room
€ 9,75
Spanisch coffee; met tia Maria & room
€ 9,75
Pater noster; met Franse cognac & room
€ 11,00
Café cannelle; met kaneellikeur & room
€ 9,75
Benedictijner koffie; met D O M & room
€ 10,00

Desserten

Verwenkoffie met diverse zoete versnaperingen
€ 18,50
Tarte tatin van appel met sabayon van witte chocolade en sorbetijs van vijgen
€ 9,75
Tartette van framboos ,espuma van framboos en basilicum ijs
€ 10,00
Hoogstraatse aardbeien met sabayon en sorbet ijs
€ 10,00
Citroentaart met espuma van franboos en sorbet ijs
€ 9,75
assortiment van geaffineerde buitenlandse kazen met vijgenbrood
€ 16,00
moulleux van chocolade met witte chocolade en ijs van banaan ensaffraan
€ 12,50
Cheese cake met comote van bramen en ijs van amarena kersen
€ 10,00

Speciale tips bij de desserts

Limocello Made bij ERICK CELLO COMPANY
€ 8,50
Ximinez-spinola exeptional harvest 2014
€ 9,50
Pedro ximenez grand reservan1985
€ 12,50
domaine Deletang montlouis Loire 1989
€ 12,50
Ariyanas dulce 2012 moscatel. malaga
€ 8,00
Port colheita 2000
€ 9,50
Chambers rutherglen muscat australia
€ 8,00
Sauternes chateau petit verdines. 2015
€ 10,00
Famille Bousquet riversaltes grenache
€ 7,75